Vectra Service SRL va constui pista

A fost stabilit câștigătorul licitației de construire a pistei aeroportului internațional de la Ghimbav. Potrivit caietului de sarcini, Vectra Service SRL a avut cea mai bună ofertă, prețul cel mai mic, adică 12,7 milioane de euro.

În cazul în care nu vor fi contestații și contractul va fi semnat, în termen de 12 luni societatea câștigatoare va trebui să finalizeze coonstruirea pistei.
„S-a tranșat licitația pentru execuția construcției pistei aeroportului. Au fost cinci oferte. A câștigat oferta cea mai serioasă. În situația în care nu vor fi contestații, din septembrie trecem la execuția pistei” a declarat Aristotel Căncescu, președintele CJ Brașov.

„Am luat în considerare prețul cel mai mic. Să nu uităm că este vorba de bani publici. Banii județului care susțin această investiţie și ni s-a părut mai mult decât firesc să luăm în considerare prețul cel mai mic. Acesta a fost ofertat de firma Vectra SRL.” a declarat Mihai Pascu, vicepreședintele CJ Brașov.

Autoritățile județene spun că celelalte oferte erau extrem de costisitoare. De exemplu una dintre firme cerea pentru construcția pistei 20 de milioane de euro fără TVA.

Vicepreședintele CJ spune că după rezolvarea contestațiilor dacă vor fi, firma câștigatoare va avea la dispoziție 12 luni pentru construcția pistei.

Următoarea etapă din proiect va fi construcţia terminalului. Oferta Vectra Service SRL a fost de 56.975.087 milioane de lei plus TVA, respectiv 12.767.526 milioane de euro plus TVA (conform cursului leu/euro solicitat prin caietul de sarcini).

6 thoughts on “Vectra Service SRL va constui pista

 1. Aligator

  Contestatia o fac eu acum !
  Eu nu accept sa fiu luat de prost cu povesti de genul "să nu uităm că este vorba de bani publici". Publici dar ai vostri, nu?
  Cine stie sa construiasca, ala trebuie se construiasca, nu cine zice ca face ieftin si da spaga.

   
  Reply
 2. brasovean

  Pana nu voi vedea pista , nu-l voi cred sub nicio forma pe Cancescu… Totusi acum are oportunitatea de a arata ca poate face ceva .

   
  Reply
 3. Xaver

  Hai sa vedem : dar totul este o Mascarada , cel putin asta este parerea mea !
  = fundatie de 4-5 metri la adancime si integrarea al tuturor Conductelor de Elctrificare si da semnalizare-comunicare pentru Autopilotaj si asa mai departe! Plus Suprafetele de Rulare si de Cotrol ….,dupa aceea Straturile de Contact direct la suprafata, Scurgerea al Apei care vine din Ploi sau Dezapazire, nu mai vreau si nici nu am de gand sa Dau Lectii in acest Domeniu, pe care sunt Raspunzatori Cei de Proiectare si Execuiare. Cred ca Nici Cancescu si nici Firma nu au nici ninima Cunostinta de aceste Lucruri, mai ales daca au ajuns la un asemenea Pret cau echivalentul al 1,5Km Autostrada care nu are nimic asemanator ; Privind Technicitatea si compexitatea al unui Aeroport !
  Sa ma scuzati : dar ori e o noua Tiganie Comerciala sau Derutarea dela Adevar ! Unu este CLAR: din KA-KA nu se face Bici !!
  Dragi mei Comentatori: sa nu cautati sa faceti niste afirmatii contra celor scrise mai sus, fiindca sunt o persoana ; Cunoscator al acestor Lucrari si stiu exact ce scriu !
  Numa bine si Sanatate la toti care doresc sa fie realizat dar si Validat de Inspectia Internationala de Aeronautica ca " Aeroport International " si nu ca un DRUM DE TARA !

   
  Reply
 4. mariolina mary

  sa dea domnul ……si sa ajungem la final si cu acest aeroport …………………………………………………………………….

   
  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *